Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde Star Tv'de ekrana geldi

Karayip Korsanları serisinin 4. filmi Gizemli Denizlerde Star Tv ekranlarından sinemaseverlerle buluştu. Dev oyuncu kadrosuyla kendinden söz ettiren Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde 10 Ocak akşamı ekrana geldi.

Sinemalarda büyük bir ilgi ile izlenen ve rekor sayılabilecek gişe hasılatları ile dünyayı kasıp kavuran Karayip Korsanları serisinin 4. filmi televizyon izleyicisiyle buluştu. Yönetmenliğini Rob Marshall'ın yaptığı, oyuncu kadrosunda ise Johnny Depp, Penelope Cruz, Geoffrer Rush, Ian McShane, Stephen Graham, Sam Claflin, Astrid Berges-Frisbey ve Richard Griffiths gibi isimlerin bulunduğu Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde 2011 yılında gösterime girdi. Gizemli Denizlerde, Karayip Korsanlarının son filmi. Serinin bir sonraki filminin 2017 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde Gençlik Çeşmesi'nin bulunması için İngiltere Kralı'na hizmet etmeyi reddeden Sparrow, kentte kendi adıyla gemisine mürettebat toplayan sahte bir kaptanın olduğunu öğrenir. Sahte kaptanı kovalarken, karşısındakinin aslında geçmişinden geri gelen güzeller güzeli Angelica (Penelope Cruz) olduğunu anlar. Angelica da Kral ile aynı şeyin, sonsuz yaşam sağlayan Gençlik Çeşmesi'nin peşindedir.

Gençlik yıllarında kalan aşkı ve Angelica'nın şimdiki sahtekar yönü arasında gidip gelen kaptan Jack Sparrow, Karayip Korsanları 4'te bir anda kendisini korsan Karasakal'ın (Ian McShane) gemisi Kraliçe Anne'de eşir düşmüş halde bulur. Kralın tarafında ise esir düşen mürettebatı Gibbs ve ezeli rakibi Kaptan Barbossa da ellerindeki tek haritadan yola çıkarak çeşmeye giden yolu ve ayin rituelinin yapılması için gereken diğer 'malzemeleri' toplama niyetindedir. Karayip Korsanları 4'te aynı hedefe giden iki farklı korsanın yolu gözyaşlarını hiçbir şey için feda etmeyen deniz kızlarını avlarken kesişecektir.