Karayolları Bölge Müdürlüğü Yolspor’u BAL Ligi’nden çekti

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde 2020-2021 futbol sezonunda Kars’ı temsil edecek olan Yol Spor’u Karayolları Bölge Müdürlüğü, ‘Ligden çekme’ kararı alarak ligden çekti.Daha önce her tülü desteği veren kurulduğu ilk yılda grubunu şampiyon olarak bitiren, yapılan kura çekimiyle BAL Ligi’ne katılmaya hak kazanan Yolspor’un Karayolları yönetiminin almış olduğu kararla ligden çekmesi kentte üzüntüyle karşılandı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde 2020-2021 futbol sezonunda Kars’ı temsil edecek olan Yol Spor’u Karayolları Bölge Müdürlüğü, ‘Ligden çekme’ kararı alarak ligden çekti.
Daha önce her tülü desteği veren kurulduğu ilk yılda grubunu şampiyon olarak bitiren, yapılan kura çekimiyle BAL Ligi’ne katılmaya hak kazanan Yolspor’un Karayolları yönetiminin almış olduğu kararla ligden çekmesi kentte üzüntüyle karşılandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz