Karayolları Ekipleri, Asfaltlama Çalışmalarını Tamamladı

Kastamonu Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü sorumluluk ağında bulunan karayolunda asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.Karayolları ağında bulunan...

Kastamonu Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü sorumluluk ağında bulunan karayolunda asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

Karayolları ağında bulunan çevre yollarının yapımı, Ilgaz Dağı Tüneli, Sunta Köprülüğü Kavşağı başta olmak üzere birçok bölgede yürüttüğü yol yapım çalışmalarını kış ayının gelmesiyle tamamladı. Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından bu yıl içersinde yaklaşık olarak bin 150 kilometre üstyapı çalışması yapıldı. Bundan yaklaşık olarak yüzde 15’lik bölümü yani 200 kilometrelik yolağı ise Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) ile kaplandı. Bölünmüş yol çalışmaları nedeniyle bugüne kadar yaklaşık olarak 2 bin ton asfalt döküldüğü bildirildi.

Reklam
Reklam

BSK ile kaplanan bölünmüş yolların bu şekilde uzun süre muhafaza edilerek, sürücülere çok daha rahat bir yolculuk imkanı sağlıyor. Kış ayını gelmesi üzerine asfaltlama çalışmalarını tamamlayan Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü, sürücülerin yollarda mağdur olmaması için şimdiden karla mücadele çalışmalarını başlattı.

Karayolları 15 Bölge Müdürlüğü, önümüzdeki yılda yarım kalan yollarda ve bölünmüş yol çalışmalarını kaldığı yerden devam ettireceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz