Karayollarında durum

Kangal-Gürün, Mesudiye-Koyulhisar, Direkli-Bedirli-Hanlı, Ardahan-Şavşat, Şarkışla-Pınarbaşı ve Kangal-Divriği-Arapgir yolları kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı bulunuyor.

Kangal-Gürün, Mesudiye-Koyulhisar, Direkli-Bedirli-Hanlı, Ardahan-Şavşat, Şarkışla-Pınarbaşı ve Kangal-Divriği-Arapgir yolları kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı bulunuyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Havran-Balıkesir yolunun 22-25'nci kilometreleri arasında (Şapçı Rampaları Mevkisi) 9 Mart tarihine kadar, 52. kilometresinde (Balya Kavşağı ) ise yarın 13:00-18:00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Bulancak-Keşap yolunun muhtelif kesimlerinde ÇEDAŞ Trabzon İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan refüj aydınlatma çalışmaları nedeniyle 15 Mart 2012 tarihleri arasında her iki şeritte daraltma yapılacağından ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Reklam
Reklam

Şanlıurfa-Diyarbakır yolunun 7-9'ncu kilometreleri arasındaki (Talaytepe ile 500 Evler Kavşağı) yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Korkuteli-Antalya yolunun 8-10.kilometreleri arasında istinat duvarı yapım çalışmaları nedeniyle Mart 15'e kadar yol trafiğe kapatılacak, ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Ardeşen-Arhavi yolunun muhtelif kesimlerinde ÇEDAŞ Trabzon İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan refüj aydınlatma çalışmaları nedeniyle 2-15 Mart 2012 tarihleri arasında her iki şeritte daraltma yapılacağından ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Sürmene-Rize yolunun muhtelif kesimlerinde ÇEDAŞ Trabzon İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan refüj aydınlatma çalışmaları nedeniyle her iki şeritte daraltma yapılacağından ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Trabzon-Rize yolunun 55-56'ncı kilometreleri arasındaki (Liman Kavşağı Mevkii) Çömlekçi Tüneli Rize istikameti çıkışında yapılacak olan orta refüj peyzaj çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Reklam
Reklam

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87.km.leri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08:00-19:00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Artvin-Şavşat yolu üzerindeki baraj inşaatı nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, ulaşım bekleyen araçlar için aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor.

Korkuteli-Antalya yolunun 16-19'ncu kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 13:00-15:00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Muğla-Kale yolunun 24-42'nci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Bafa Gölü-Milas yolunun 1-15. kilometreleri arasındaki Pınarcık ve Çamiçi Köyü Mevkiinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 14:00-16:00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Milas-Yatağan yolunun 4-19'ncu kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkii, Boğayokuşu Mevkii ve Karaltı Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 13:00-15:00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Reklam
Reklam

Burdur-Yeşilova-Serinhisar yolunun 12-14.km.leri arasında (Saldabeli Geçişi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 13:00-15:00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Artvin-Erzurum yolunda sürdürülen baraj inşaatı çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalı bulunuyor, bekleyen araçlar için ulaşım aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz