Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bültenine göre, Gerede-Çerkeş yolunun (İsmetpaşa-Çerkeş arası) 0-32. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde asfalt, yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Konya-Beyşehir yolunun 55-57. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Reklam
Reklam

Balıkesir-Akhisar yolunun 13-28. kilometreleri arasında BSK çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Konya-Seydişehir yolunun 35-39. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 14.00-17.00 saatleri arasında yol en fazla 2 saat süre ile trafiğe kapatılacak.

Anadolu Otoyolunun Şekerpınar Köprülü Kavşağı ile D-100 yolu Çayırova Kavşağı arası bağlantı yolunda 24 saat esasına göre üstyapı yenileme çalışmaları yapılacağından ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak verilecek.

Bursa Çevre Otoyolu Yalova ayrımı -Karacabey köprülü kavşağı kesimi 2-7. kilometreleri arasındaki köprü kirişlerinin değiştirilmesi çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş diğer bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

TEM Otoyolunun Körfez Kavşağı-İzmit (Doğu) Kavşağı 73-100. kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım İzmit (Doğu) kavşağından D-100 Karayoluna yönlendirilecek.

Reklam
Reklam

O-2 Otoyolunun Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Çamlıca Gişeleri arasında kalan muhtelif kesimlerde üst yapı yenileme ve tamirat çalışmaları nedeniyle 23.00-06.00 saatleri arasında çalışılan şeritlerde yol trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16. ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.

TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı kesimi anayolda; Hadımköy, Çatalca, Silivri ve Kınalı Köprülü Kavşak kolları; gişe sahaları ve bağlantı yollarında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak; çalışmaların gece yapılacak bölümlerinde 23.00-07.00 saatleri arasında kavşak kolları trafiğe kapatılarak trafik alternatif güzergahlardan sağlanacak.

Artvin-Erzurum yolunun 1-18. kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu Mevkii arası) Deriner Barajının su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu mevkii arasındaki servis yolundan sağlanıyor.

Reklam
Reklam

Muhabir: Bülent Karaaslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz