Karayollarında Durum

Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durum Bülteni'ne göre, Muğla-Marmaris ayrımı-Ortaca yolunun 42-46. kilometreleri arasında (Kocabel mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Ankara-Pozantı otoyolu 350-366. kilometreleri arası Çiftehan-Pozantı kesiminde heyelan önleme yapıları çalışmaları nedeniyle kademeli olarak yol ve şerit kapatma yapılarak ulaşım kontrollü sağlanacak.

Reklam
Reklam

Dursunbey-Balıkesir yolunun 37-38. kilometreleri (Karagöz Köyü mevki) arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 13.00-14.30 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Anadolu Otoyolu-Gümüşova arasında bulunan köprü, viyadük ve tünellerin onarım ve depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle Kurtköy ve Samandıra bağlantı yollarında 23.00-06.00 saatleri arasında çalışmanın durumuna göre bir şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.

Çatalca-Gebze otoyol kesiminde bulunan köprü, viyadük ve tünellerin onarım ve depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 08.00-17.00 saatleri arasında çalışmanın durumuna göre bir şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü gerçekleştirilecek.

Anadolu Otoyolu Kavşağı-Gümüşova arasında 58. kilometredeki batı Hereke viyadüğünde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 08.00-17.00 saatleri arasında D-100 karayolunun İstanbul istikametinde bir şerit trafiğe kapatılacak. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Reklam
Reklam

Milas-Yatağan yolunun 4-19.kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevki, Boğayokuşu mevki ve Karaltı mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Söke-Milas yolunun 59-61. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında ulaşım sağlanamayacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Söke-Milas yolunun 0-19. kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında ulaşım gerçekleştirilemeyecek.

Söke-Milas ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Reklam
Reklam

Muhabir: Göksel Yıldırım

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz