Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Kumluca-Kemer-Antalya yolunun Ağva Köprüsü Kumluca tarafı çıkışı, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün saat 15.00-16.00 arasında trafiğe kapatılacak.

Maçka-Torul yolunun 29-30'uncu kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle Gümüşhane-Trabzon istikametinde ulaşım servis yolundan sağlanacak.

Zonguldak-Devrek yolunun Gökgöl Mağarası mevkisinde enerji iletim hattı yenileme çalışmaları nedeniyle yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Reklam
Reklam

Beyşehir-Konya yolunun 1-3'üncü kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 31 Mayıs'a kadar hafta içi 14.00 ve 17.00'den sonra 2'şer saat süreyle ulaşım sağlanamayacak.

Dursunbey-Balıkesir yolunun Eyüpbükü köyü mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve yarın 13.30-14.30, Dursunbey girişinde de bugün 14.30-15.30 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu Örencik köyü mevkisinde üstgeçit köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle Gaziantep-Şanlıurfa yönünde 2 şerit trafiğe kapatılarak ulaşım 15 Nisan'a kadar tek şeritten sağlanacak.

Akçakoca-Alaplı-Ereğli yolunun 1-4'üncü kilometreleri arasındaki Akçakoca-Alaplı tünellerindeki bakım çalışmaları nedeniyle sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım tek şeritten kontrollü verilecek.

Rize-Pazar yolunun 49'uncu kilometresindeki Pazar Tüneli ile İyidere-Rize yolundaki Sarayköy Tüneli'nde GSM şirketi tarafından yapılacak haberleşme revizyon çalışmaları nedeniyle 15 Nisan'a kadar 07.00-16.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Otoyolunun Kızılcahamam-Ankara Kavşağı arasındaki koruma köprüsünde onarım çalışmaları nedeniyle 22 Nisan'a kadar ulaşım kontrollü sağlanacak.

O-3 Otoyolunun Kapıkule-Edirne Doğu Kavşağı kesiminde üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle yolun bir yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü verilecek.

Muğla-Kale yolunun 25-33'üncü kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle aralıklarla yol araç trafiğine kapatılarak, ulaşım kontrollü sağlanacak.

Bursa-Karacabey yolunun 6-64'üncü kilometreleri arasında toprak, üstyapı ve ikmal inşaatı işleri kapsamında ilk etap olarak 6-10'uncu kilometreleri arasında (Orhaneli Kavşağı ile Çalı Kavşağı arası) yapım çalışmaları nedeniyle yolun sağ tarafı 26 Nisan'a kadar trafiğe kapatılarak ulaşım alternatif güzergahlara yönlendirilecek.

Söke-Milas yolunun Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yarın 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Muğla-Marmaris ayrımı-Ortaca yolunun Kocabel mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yarın 14.00-16.00 saatleri arasında ulaşım sağlanamayacak.

Reklam
Reklam

O-2 Otoyolunun Mahmutbey Doğu Kavşağından Tekstilkent-İstoç-Başakşehir bağlantı yoluna ve yeni yerleşim alanlarına giriş ve çıkış sağlayan bağlantı kolları yapım çalışmaları nedeniyle Mahmutbey Doğu Kavşağı CD Kolu 0-1'inci kilometreleri arasında emniyet şeridi trafiğe kapatılarak, ulaşım 25 Nisan'a kadar diğer şeritlerden kontrollü sağlanacak.

Söke-Milas ayrımı ile Akbük-Didim yolunun 6-11'inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yarın 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Muhabir: Hüseyin Demir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz