Karayollarında Durum

Karayollarının yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum bültenine göre, Seydişehir-Konya yolunun 50-53. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol en fazla 2 saat süre ile trafiğe kapatılacak.

Osmaniye-Nurdağı yolunun 8-13. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle sol taşıma yolu kapalı olup, ulaşım sağ taşıma yolundan iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Reklam
Reklam

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolunun Birecik-Şanlıurfa kesimi ve Şanlıurfa kuzey kavşağı ile Şanlıurfa doğu bağlantı yolu arasında kalan kesimi Gaziantep-Şanlıurfa yönünde yaya üstgeçit çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Muhabir: Rena Nuri

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz