Karayolu Güvenliği Ve Trafik Haftası Altıntaş’ta Kutlandı

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde Karayolları Trafik Güvenliği Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinliklerde en çok alkışı günün...

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde Karayolları Trafik Güvenliği Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinliklerde en çok alkışı günün anlamına uygun drama oyunu sergileyen minikler aldı.

Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer Ortaokulu'nda düzenlenen etkinliklere, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı İdris Şekerci, İlçe Emniyet Amiri Baş komiser İbrahim Umut, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fahrettin Türk, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okundu, konuşmalar yapıldı. Ayrıca İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği trafik ekibi personeli tarafından öğrencilere, güvenli trafik ve trafik kuralları konularında bilgi verildi, sunumlar yapıldı. Zafer İlkokulu 1. sınıf öğrencilerinin trafik ile ilgili drama oyunu ise ilgi ile izlendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz