Karayolunda inanılmaz olay

Kastamonu çevre yolunda, köprülü kavşak yapım çalışmalarına beton kalıp taşıyan bir TIR'ın dorsesi, hareket halindeyken ayrıldı.

Kastamonu çevre yolunda, köprülü kavşak yapım çalışmalarına beton kalıp taşıyan bir TIR'ın dorsesi, hareket halindeyken ayrıldı. Bu sırada TIR'ın arkasında seyreden hafif ticari araç, dorseye çarptı. Kazada sürücü yaralandı.

Kastamonu Çevre Yolu mevkiinde meydana gelen kazada, Mustafa Çağlar yönetimindeki beton kalıp taşıyan 34 JD 113 plakalı TIR'ın dorsesi, yolda hareket halindeyken bilinmeyen bir nedenle ayrıldı. TIR'ın arkasında bulunan Osman Zeren yönetimindeki 34 FF 1917 hafif ticari araç da ayrılan dorseye çarptı. Kazada araç sürücüsü Osman Zeren yaralandı. Kaza sırasında trafiğin yoğun olmaması, muhtemel bir faciayı önledi.

Reklam
Reklam

Yaralı sürücü olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Dr.Münif İslamoğlu Kastamonu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobil hurdaya dönerken, yaralı sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

DHA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: