Karayolunda İnek Paniği

Şanlıurfa 'da gece saatlerinde karayolunda yatan inek gören sürücüler durumu polise bildirdi.

İneğin sahibini merak konusu olurken polisi bile şaşırtan gerçek ortaya çıktı.

Olay, gece saatlerinde Şanlıurfa Mardin Karayolunda meydana geldi. İddiaya göre Çamlıdere Beldesinde arazisi bulunan Ali Ilgaç 2 ineğini alarak, kent merkezinde bulunan evine getirmek istedi. Çamlıdere Beldesinden 2 ineği kamyonete koyan Ilgaç, Hayati harrani mahallesine gitmek üzere yola çıktı. 40 kilometre yol giden 55 yaşında ki Ali Ilgaç, eve vardığında ineklerden birinin kamyonette olmadığını gördü. Bir an için ineğinin çalındığını düşünen Ilgaç, durumu polise bildirdi.

Reklam
Reklam

Bu sırada Mardin karayolu İl Jandrma komutanlığı yakınlarında yol ortasında bir ineğin yaralı halde yolda yattığı bilgisini alan polis, talihsiz çiftçiyi olay yerine yönlendirdi. Söz konusu adrese gelen Ali Ilgaç ineğini yaralı halde buldu. İneğini düşürdüğünün farkına bile varmadığını anlatan Ilgaç, ‘’Okullar açılacaktı çocuklara biraz süt sağarız diye inekleri tarladan eve getiriyordum. Bir de baktım ki inek yok’’ dedi. Kamyonetten düşen ineğin arka ayaklarının kırıldığı öğrenildi. Süt sağmak için ineğini getiren Ali Ilgaç, telefonla kasap arayarak ineğini kesmek istedi. Yaralı ineği komyonete alan Ilgaç, tekrar evinin yolunu tuttu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: