Karcemarskas, Kasımpaşa Maçında Oynayamayacak

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un, Sivasspor maçında sakatlanan kalecisi Zydrunas Karcemarskas'ın, Kasımpaşa maçında oynayamayacağı bildirildi. 

Sakat oyuncuların tedavisi sürüyor Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Turgut Doğan Şahin'in tedavisinin tamamlandığını belirten Denerel, futbolcunun takımla çalışmalara başladığını ifade etti. Akhisar Belediyespor karşılaşmasında sakatlanan Kemal Tokak'ın ise tedavisinin son dönemine girildiğini vurgulayan Denerel, oyuncunun fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı kuvvet ve saha çalışmalarına devam ettiğini vurguladı. Denerel, ayrıca sağ diz ön çapraz bağından ameliyat olan Erman Bulucu'nun da tedavisinin planlandığı gibi sağlık ekipleri tarafından sürdürüldüğünü kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: