Kardelen Gençliği ‘çanakkale’yi Unutmadı

Kardelen İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından gerçekleştirilen Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma...

Kardelen İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından gerçekleştirilen Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma gecesinde duygusal anlar yaşandı.

Adıyaman Belediyesi Konferans salonunda gerçekleştirilen Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma gecesine ilgi büyüktü. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Bilal Demiralp tarafından Kur’an-ı Kerim okundu.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı yapan Onursal Başkan Hüseyin Şen, dernek olarak milli ve manevi değerlere bağlı yeni bir nesil yetiştirmek için çalışmalar yürütüldüğünü vurguladı.

Reklam
Reklam

Hüseyin Şen, “Bu ülkeye ve insanlara duyduğu sevgiyle her türlü fedakarlıktan kaçınmayan gönüllerimiz bundan sonra da çalışmalarını aralıksız ve heyecanlarını yitirmeden sürdürecektir. Çanakkale Zaferi sadece bir zafer olarak hamaset duygusuyla kutlanmamalıdır. Asıl olan Çanakkale ruhunun bu güne taşınmasıdır. Ülkenin her yerinden aynı amaç, aynı heyecan ve aynı fedakarlıkla Çanakkale’de savaşan ve şehit düşen yiğitler, bize birliğin, azmin ve aşkın zaferini miras bıraktılar. Dilleri, renkleri ve coğrafyaları farklı olan bu yiğitler vatan, din ve namus yolunda kanlarını birbirine katarak insan üstü bir gayretle zafer elde ettiler” dedi.

Konuşmanın ardından Şuayip Şen, Fatih Mehmet Aydemir, Uğurcan Gültekin tarafından şiirler okundu. Gecenin sonunda dernek bünyesinde Mahmut Yıldırım ve Mehmet Almaz’ın oluşturduğu koro neyzenler eşliğinde Çanakkale ile ilgili marş ve türküler seslendirdi. Davetliler gençlerin söylediği marş ve türkülerle duygusal anlar yaşadı.

Toplantıya Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri ve Derneğin Onursal Başkanı Hüseyin Şen, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Erkan Çakmak (TÜMSİAD), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mehmet Dağtekin ve çok sayıda kişi katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: