Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan’dan Yeni Yıl Mesajı

Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan, yaklaşan yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.Üzüntü ve sevinçleriyle...

Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan, yaklaşan yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı geride bıraktıklarını ifade ederek, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluk ve heyecanını yaşadıklarını kaydeden Kaplan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Vatandaşlarımızın 2013 yılında geleceğe daha umutlu ve güvenle bakabilmesi için kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle bugüne kadar sürdürdüğümüz çalışmaları daha ileri seviyelere taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Bu vesileyle Nevşehirli hemşerilerimizin, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların, adli ve askeri erkanın, emniyet teşkilatının ve basın mensuplarının yeni yılını kutlar, 2013 yılının ilimize, ülkemize, bütün insanlığa barış, mutluluk ve huzur getirmesi dileklerimle, sevgi ve saygılarımı sunarım."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz