Kardelen Koleji Öğrencilerinden Konser

Nevşehir Özel Kardelen Koleji öğrencileri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Forum...

Nevşehir Özel Kardelen Koleji öğrencileri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Forum Kapadokya A.V.M.'de bir konser verecek.

Özel Kardelen Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 19 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00'te Forum Kapadokya A.V.M. de konser verecek. Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan yaptığı açıklamada Kardelen Koleji öğrencileri tarafından verilecek olan mini konsere tüm Nevşehir halkını davet etti. Kaplan "Özel Kardelen Koleji olarak 19 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00'te öğrencilerimiz tarafından Forum Kapadokya A.V.M. de mini bir konser verilecek. Etkinliğimiz yaklaşık 3 saat kadar sürecek. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan konserde, gitar dinletisi, Atatürk'ün sevdiği şarkılar, Türk halk müziğinden esintiler ve pop şarkıları öğrencilerimiz tarafından seslendirilecek. 19 Mayıs Cumartesi günü düzenleyeceğimiz konsere Kardelen Koleji olarak tüm Nevşehir halkını davet ediyoruz.' dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: