Kardelen Koleji'nde Muhteşem Anneler Günü Programı

Nevşehir Özel Kardelen Koleji Ana Okulu öğrencileri tarafından 13 Mayıs Anneler Günü nedeniyle program düzenlendi.

Nevşehir Özel Kardelen Koleji Ana Okulu öğrencileri tarafından 13 Mayıs Anneler Günü nedeniyle program düzenlendi.

Dedeman Otelde düzenlenen 'Anneler Günü' programına Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan, Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Özgül Saygılı ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Anneler Günü programı saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Program Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Özgül Saygılı'nın açılış konuşmasıyla devam etti. Saygılı burada yaptığı konuşmada, ' Özel Kardelen Koleji ana sınıfları tarafından hazırlanan Anneler Günü programına hoş geldiniz. Doğdukları ilk günden bugüne kadar hayatınızın anlamı olan, yarınlarımızı onların üzerine inşa ettiğimiz çocuklarımız eğitimin ilk basamağını oluşturan anaokulu eğitimi ile eğitim-öğretimin temelini atmış bulunmaktadırlar. Anaokulu eğitimi çocuklarımızın bugüne kadar alışık olduklarının çok dışında kendi yeti ve yeteneklerini fark edebilecekleri, davranışlarından kendilerinin mesul olacakları hayat deneyimlerinin toplamıdır. Anaokulu eğitimi belki de bundan dolayı eğitimin en önemli basamağını oluşturmaktadır. Eğer çocuk anaokulu eğitimi içerisinde okulunu ve öğretmenini sevme duygusunu tatmış, başarının hazzını almış, kendine ve çevresine zarar vermemeyi öğrenmiş, öğrenmenin güzelliğini keşfetmiş ise daha sonraki eğitim hayatı sağlam temellere oturmuş demektir. Öğrencilerimizin bizim ve ülkemizin geleceği olduğunu ve o geleceği bizim şekillendiriyor olduğumuzu bilmek bize gurur veren bir sorumluluk hissi yaşatmaktadır'dedi.

Reklam
Reklam

Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Özgül Saygılı'nın konuşmasının ardından ise Müzik öğretmeni Burak Vural eşliğinde minik öğrenciler anneleri için oluşturmuş oldukları koro ile hep birlikte annelerine en güzel şarkılarını söylediler. Minik öğrenciler anneler için söylemiş oldukları şarkılardan sonra ise ailelerine eşli dans gösterisinde bulundular. Beden Eğitim öğretmeni Ayşegül Kılıç tarafından hazırlanan modern dans topluluğu oluşturan minik öğrencilerin yapmış oldukları dans gösterisini programa gelen öğrenci velileri uzun süre ayakta alkışladılar. Minik öğrencilerin anneleri için hazırlamış oldukları Anneler Günü programında ana sınıfı öğretmenleri öğrencilerinin yıl boyunca yapmış oldukları özellikleri ise programa gelen veliler ile paylaştılar. Ana sınıfı öğrencileri programda ana sınıfı bitirmenin ve 1. sınıfa merhaba demenin sevincini kep atma töreni ile taçlandırdılar.

Ayrıca Özel Kardelen Koleji anasınıfları tarafından hazırlanan Anneler Günü programında 2012-2013 eğitim öğretim yılında 1. sınıf öğretmenleri Sevil Demirkesen, Yüksel Güneş ve Sevgi Yüksel öğrenci velilerine tanıtıldı.

Reklam
Reklam

Kardelen Koleji ana sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan program yaş pasta kesimi ve öğrencilerin anneleri ile hatıra fotoğrafı çektirmeleriyle sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz