Kardelen Koleji'nden 4 Ve 8. Sınıf Öğrencilerine Ücretsiz Deneme Sınavı

Nevşehir Özel Kardelen Koleji 4 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik 5 Mayıs Cumartesi günü ücretsiz...

Nevşehir Özel Kardelen Koleji 4 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik 5 Mayıs Cumartesi günü ücretsiz deneme sınavı yapacak.

Nevşehir Özel Kardelen Koleji 5.6.7. sınıflardan sonra şimdi de 4 ve 8. sınıflara yönelik ücretsiz deneme sınavı yapacak. Yapılacak olan deneme sınavı 4. sınıflar için kendilerini sınavlara hazırlama amacıyla olurken 8. sınıflar için 9 Haziran tarihinde yapılacak olan SBS öncesi büyük prova niteliği taşıyacak.

Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Özgül Saygılı 5 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan deneme sınavı ile ilgili olarak, "Özel Kardelen Koleji olarak ilk olarak 5,6 ve 7. sınıflara yönelik bir deneme sınavı yaptık. Bu sınavımıza ilgi son derece güzeldi. Şimdi de Özel Kardelen Koleji olarak 4. sınıflara ve 8. sınıflara yönelik bir deneme sınavı yapacağız. Yapmaya hazırlandığımız bu sınavımız 5 Mayıs Cumartesi günü Özel Kardelen Koleji eğitim kompleksleri içerisinde 4. sınıflar için saat 10.00'da yapılacak. Yine aynı gün içerisinde 8. sınıflara yapacağımız deneme sınavı ise saat 14.00'de yapılacak. Yapılacak olan deneme sınavımıza katılmak isteyen öğrencilerimiz okulumuzu arayarak kayırt yaptırabilecekler. Kendi imkânları ile sınava gelemeyen öğrencilerimiz için ise okulumuz Turizm İl Müdürlüğü önünden ve Altınöz Otel önünden servisler kaldıracaktır. Tüm öğrencilerimizi yapılacak olan deneme sınavımıza bekliyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Özel Kardelen Koleji tarafından yapılacak olan deneme sınavına başvurular Özel Kardelen Koleji'nden ve Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi'nden yapılabilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: