KARDEMİR Genel Müdürü Demirel:

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) AŞ Genel Müdürü Fadıl Demirel, "Fabrika olarak eğitime destek veriyoruz, bu konu her zaman

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) AŞ Genel Müdürü Fadıl Demirel, "Fabrika olarak eğitime destek veriyoruz, bu konu her zaman önceliğimiz olacak" dedi.

Demirel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karabük Üniversitesi'nin yapılaşmasına destek verdiklerini, bu bağlamda fakülte, spor salonu, enstitü gibi binalar yaptıklarını söyledi.

KARDEMİR yönetiminin her zaman eğitime hassas olduğunu, üniversite-sanayi iş birliğini Karabük'te çok iyi yerine getirdiklerini vurgulayan Demirel, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Sosyal sorumluluk projemiz kapsamında eğitime desteklerimiz devam ediyor. Karabük Üniversitemize verdiğimiz desteklerin yanında ikili anlaşmalar ile çeşitli projelere de imzalar attık. Üniversiteye fabrikamızın kapılarını açtık ve bir laboratuvar gibi hizmet veriyoruz. Üniversiteden de personellerimizin eğitimi için destek alıyoruz. Fakülte binaları yaptık. Son olarak Türkiye'de bir ilk olan Demir Çelik Enstitüsü binasını inşa ettik. Burası çok kısa süre içinde açılacak. Fabrika olarak eğitime destek veriyoruz, bu konu her zaman önceliğimiz olacak."

Muhabir: Ahmet Özler/Erdinç Aksoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: