Kardemir Karabükspor - Adanaspor Maçının Ardından

  Kardemir Karabükspor, sahasında Adanaspor'u 2-0 mağlup etti. Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic, maç sonu düzenlediği basın toplantısında çok önemli

Kardemir Karabükspor, sahasında Adanaspor'u 2-0 mağlup etti. Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic, maç sonu düzenlediği basın toplantısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını ve bunun için de çok mutlu olduklarını söyledi. Maçın zor olacağını bilerek sahaya çıktıklarını belirten Barisic, şöyle dedi:
"Rakibimiz savunmada çok iyi organize olan ve kontra ataklarda da çok tehlikeli olan bir takımdı. Buna iyi çalışmıştık. Nitekim 2 tane net pozisyonları vardı ama şans bizden yanaydı. 6 Mart'ta doğum günü olan başkanımız bizden hediye olarak 3 puan istemişti. Kendisine iyi bir hediye verdiğimiz için çok mutluyuz. Bireysellikten ziyade takım olarak geliştirmemiz gereken çok şey var. Bunun için de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sahayı ıslatmamıza rağmen biraz kuruydu. O yüzden hatalar yaptık. Düşme potasından uzaklaştık. Tabii bu bize ister istemez bir rahatlık getirecek. Ama çalışmalarımıza devam etmek zorundayız. Çünkü geliştirmemiz gereken çok şey var. Örnek verecek olursak bugün topu kazandığımızda basit pas atmaktan ziyade hep final pasları atmaya çalıştık. Dolayısıyla daha önümüzde çok yol var ve bunun içinde çok çalışmamız gerekiyor. Rehavete kapılmamız gerekiyor."
ADANASPOR CEPHESİ
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin ise Karabükspor'u tebrik ederek, "Deplasmanda alınabilecek tüm risk ve oyun stratejelerinin hepsini denedik. Rakibimiz girdiği 2 pozisyonu gole çevirdi. Biz ise daha net 2 pozisyona girdik ama sonuçlandıramadık. Daha çok pozisyon üretmeye çalıştık. Rakibe göre sonuçlandırmaları çok net yapamadık. Sonuçlandırmaları değerlendirebilseydik oyunun akışı başka bir yere giderdi. Çember daraldı. Kalan 10 maç var. Ama ne olursa olsun biz şu an ligin 18 takımı arasında yer alıyoruz. Ortada 30 puan var. Matematiksel olarak iddiamız bitmediği sürece biz karakter ve kişilik olarak bunu asla bırakmayacağız. Netice olarak kötü gidişat var. En kısa zamanda da neticeyi alıp tekrar kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz."

Reklam
Reklam

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic'in açıklamaları
-Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin'in açıklamaları

HABER-KAMERA:BÜLENT DİKTEPE/KARABÜK,(DHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz