Kardemir Karabükspor-Balıkesirspor Soyunma Odaları

  Bülent DİKTEPE/KARABÜK, KAFKAS: PAS HATALARI PAHALIYA MAL OLDU Kardemir Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, çok baskılı oynayıp gol pozisyonlarına girmelerine rağmen gol

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, KAFKAS: PAS HATALARI PAHALIYA MAL OLDU
Kardemir Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, çok baskılı oynayıp gol pozisyonlarına girmelerine rağmen gol atamadıklarını söyledi. Kafkas, "Maalesef futbolun 'atamayana atarlar' kuralı geçerli oldu. Son dakikada yediğimiz golle yenildik. Balıkesirspor'u tebrik ediyorum. Çok fazla telaşlı oynadık. Bu da bize basit pas hataları yaptırdı. Bu pas hataları da bize maalesef pahalıya mal oldu. Öne geçmiş olsaydık oyun çok daha farklı olabilirdi. İyi oynamak yetmiyor. Futbol bir sonuç oyunu. Bu sonucu da bir şekilde almak lazım" dedi.
Attıkları golün ofsayt gerekçesiyle sayılmadığının hatırlatılması üzerine Kafkas, "Söylemekle veya konuşmakla bir yere varamıyoruz. Bu sene maalesef herkese anormal hatalar oluyor. Ben seyretmedim ama 'nizami gol' olduğu söyleniyor. Yapacak bir şey yok. Söylemek bir çare olmuyor" diye konuştu.
Kalan 2 maçtan puan almak durumunda olduklarını ifade eden Kafkas, "Alt grupta kaldık. Bugünkü maçı kazanmış olsaydık başka şeyleri konuşuyor olacaktık. Şimdi Sivasspor maçını kazanmak için gideceğiz" dedi.
ÖZDEŞ: ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK
Balıkesirspor teknik direktörü Kemal Özdeş, 3 puan aldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, şöyle dedi:
"Maçı kazanacak oyunu rakibimiz de oynadı. İlk yarı bize kurulan baskıyla uğraştık. Savunma yaptık, karamboller oldu, pozisyonlar verdik. 2'nci yarı yine rakibimiz istekli oynadı ve savunma yapmak zorunda kaldık. Ancak bu yarıda biraz daha top tutarak öne gitmeyi başardık. Önemli bir galibiyet aldık. Geçen hafta alt sıralardan kurtulmak adına bir adım atmıştık şimdi ise büyük bir adım attık. Deplasmanda ilk kez kazanıyoruz. Deplasmanda Trabzonspor maçını da kazanarak ligin 2'nci devresine moralli hazırlanmak istiyoruz."
Karşılaşmanın 2'nci yarısına 10 kişi ile başladıklarının sorulması üzerine Özdeş, "Doğrudur. Maçın hakemi sanırım süreye baktı. 1 dakika sonra başlattı. Bizim Hasan Hatipoğlu'nun ayağında ciddi bir problem vardı. Doktorumuz da onun 5-10 dakika oynayarak kontrol etmesini söyledi. Bandaj yapıldı. Ciddi bir problemi vardı. tedavisi yapıldı. Maçın hakemi de oyunu hemen başlattı. Oyuncumuz da 1 dakika sonra oyuna dahil oldu. 5 dakika sonra oda oyundan çıktı. Bugün en etkili iki oyuncumu sakatlığından dolayı değiştirmek sorunda kalmak hamle gücümüzü zayıflattı. Yani sakatlıktan dolayı oldu" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: