Kardemir Karabükspor, Beşiktaş Maçına Doğru

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında yarın Beşiktaş ile sahalarında oynayacakları maçı kazanmak istediklerini

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında yarın Beşiktaş ile sahalarında oynayacakları maçı kazanmak istediklerini bildirdi.

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın kaliteli bir takım olduğunu, kendilerinin de taraftarları önünde son 9 maçtır kaybetmediğini söyledi.

Kasımpaşa maçında sakatlanan Shelton'un iyileşmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Şahin, şunları kaydetti:

"Shelton bizim önemli futbolcularımızdan birisi. İyileşmesi ve Beşiktaş karşısında oynayabilecek olması önemli. Beşiktaş maçını çok önemsiyoruz. Zevkli bir mücadelenin olacağına inanıyorum. Sahamızda kazanmak istiyoruz. Hazırlıklarımızı buna göre yaptık. Kardemir Karabükpor, rakibini yenebilecek güçte bir takımdır."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ahmet Özler / Erdinç Aksoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: