Kardemir Karabükspor Çıkışını Sürdürmek İstiyor

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, Kardemir Karabükspor, kendi tesislerinde teknik direktör Tolunay Kafkas gözetiminde yapılan antrenmanla Balıkesirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana sakatlıkları süren Ahmet İlhan, İbrahim ve

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, Kardemir Karabükspor, kendi tesislerinde teknik direktör Tolunay Kafkas gözetiminde yapılan antrenmanla Balıkesirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana sakatlıkları süren Ahmet İlhan, İbrahim ve yedek kaleci Aykut Özer katılmazken, Samba Sow ve Hakan Özmert takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Musa Çağıran, Balıkesirspor'la sahalarında kendileri için hayati önem taşıyan bir maça çıkacaklarını belirterek, şöyle dedi:
"Geçen hafta iyi bir skorla kazandılar. Bu farklı galibiyetle büyük bir moral kazandılar. Buraya moralli gelecekler. Biz de ona göre çalışıp hazırlanıyoruz ve 3 puanı alan taraf biz olmak istiyoruz. Kalan maçlarımızı kazanarak devreyi kapatmak istiyoruz."
Defans oyuncusu Erdem Özgenç ise Balıkesirspor ile zorlu bir maç oynayacaklarını belirterek, "Kasımpaşa gibi bir takımı farklı yendiler. Çalışmalarımızı buna göre sürdürüyoruz. 3 haftada 7 puan toplayarak güzel bir çıkış yakaladık. Bu çıkışımızı sürdürerek üst sıralarda yer almak istiyoruz.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz