Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Şahin: "Bize Göre Başarılı Bir Sezon Geçirdik"

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, Spor Toto Süper Lig'in 2011-2012 sezonu ile ilgili olarak, "Bize göre başarılı bir sezon

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, Spor Toto Süper Lig'in 2011-2012 sezonu ile ilgili olarak, "Bize göre başarılı bir sezon geçirdik. Ligde kalma hedefimizi, mücadelemizle başardık" dedi.

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında üst üste kötü sonuçlar aldıklarını ve bu nedenle lig başında belirledikleri hedefi, ligde kalma olarak değiştirmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Ligin ilk yarısı sonunda küme düştü gözüyle bakılan takımlarını, yaptıkları transfer ve izledikleri politika ile ligde tuttuklarını ifade eden Şahin, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Bir kurtuluş savaşı mücadelesi başlattık. Ligin ikinci yarısında sahamızda hiç maç kaybetmedik. Bize göre başarılı bir sezon geçirdik. Ligde kalma hedefimizi mücadelemizle başardık. Bu başarıda Karabük halkının, taraftarımızın, basınımızın, yönetimdeki arkadaşlarımızın, teknik heyetimizi ve futbolcularımızın emeği vardır. Herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki sezon aynı hatalara düşmemek için şimdiden çalışmalara başladık. Kardemir Karabükspor bu ligde kalıcı olacaktır."

Şahin, Galatasaray'ı şampiyonluğu için, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'u da verdikleri başarılı mücadeleler için tebrik ettiğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: