Kardemir Karabükspor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Gerede'de yapacağı yeni sezon hazırlık kampı için toplanan Kardemir Karabükspor, kendi tesislerinde ilk antrenmanını yaptı.

Gerede'de yapacağı yeni sezon hazırlık kampı için toplanan Kardemir Karabükspor, kendi tesislerinde ilk antrenmanını yaptı.

Çamlık Spor Tesisleri'nde teknik direktör Michael Skibbe'nın yokluğunda, yardımcı antrenör Hakan Tınas yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşunun ardından geniş alanda pas çalışması yaptı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman sonunda Futbol Şube Sorumlusu İsmail Durak, gazetecilere yaptığı açıklamada, futbolcularının sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından bugün tesislerinde hafif bir antrenman yaptıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Yarın Bolu'nun Gerede ilçesine ilk etap kampları için gideceklerini anlatan Durak, şöyle konuştu:

"Gerede'de yaklaşık 10-12 günlük kamp yapıldıktan sonra ikinci etap kampımız Avusturya'da başlayacak. Takımda yeni arkadaşlarımız var. İnşallah bu sezon çok başarılı bir Kardemir Karabükspor izleteceğiz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Selim Teber de bugün antrenmana çıktı. Hocamız Michael Skibbe'nin eskiden tanıdığı bir öğrencisi. Takımımızın içerisinde bulunmasını istedi, biz de onu kampa davet ettik. Gerede ve Avusturya kampındaki çalışmalarımıza katılacak. Bunun neticesinde durum değerlendirmesi yapacağız."

Bir gazetecinin futbolcuları Mehmet Yıldız'ın "Futbolda şike" davasından ceza aldığını, kulübün tutumunun ne olacağını sorması üzerine Durak, "Olayı biliyorsunuz savcı itiraz etti, kişiler de itiraz ediyor. Benim bildiğim kadarıyla Yargıtay süreci söz konusu. Federasyondan bu yönde herhangi bir şey gelmediği müddetçe biz Mehmet Yıldız'ı takımımızda tutacağız" dedi.

Takım Kaptanı Muhammet Özdin de yeni sezonu sakatlık yaşamadan geçirmek istediklerini, yeni transferlerle daha çok güçlendiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ahmet Özler / Erdinç Aksoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: