Kardemir Karabükspor'da 1 Transfer, 2 Kadro Dışı

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, Süper Lig'den düşdükten sonra kadrosunu büyük oranda değiştiren Kardemir Karabükspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Afyonkarahisar'da ikinci etap çalışmalarını sürdüren Kardemir Karabükspor,

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, Süper Lig'den düşdükten sonra kadrosunu büyük oranda değiştiren Kardemir Karabükspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Afyonkarahisar'da ikinci etap çalışmalarını sürdüren Kardemir Karabükspor, 23 yaşındaki orta saha oyuncusu İlhan Depe ile takımın kaldığı otelde sözleşme imzaladı. İlhan Depe, Kardemir Karabükspor’u Süper Lig’e çıkartmak için elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.
BERTUL VE FATİH KAMP KADROSUNDAN ÇIKARILDI
Öte yandan kulübün internet sitesinden yapılan açıklama, Bertul Kocabaş ve Fatih Candan'ın geçmişe dönük alakacakları için federasyona başvurmaları üzerine kadrodan çıkarıldıkları belirtlidi. Takımdan ayrılan veya ayrılması istenilen futbolcuların ödemelerini çözebilmek için çaba sarf edildiği belirtilen açıklamada şöyle denildi:
"Takımda tutulması uygun görülen Bertul Kocabaş ve Fatih Candan'ın kulüp başkanımız, futbol şube sorumlumuz veya yönetim kurulu üyelerimiz ile hiçbir görüşme yapmadan geçmişe dönük alacaklarının tahsili için avukat ve Türkiye Futbol federasyona müracaat etmeleri Kardemir Karabükspor açısından kabul edemeyeceğimiz bir durumdur.
Söz konusu olaya bağlı olarak bu 2 oyuncumuz, Afyon kamp kadromuzdan yönetim kurulumuz kararınca çıkarılmıştır."

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: