Kardemir Karabükspor'da Gaziantep hazırlıkları başladı

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Gaziantepspor'u konuk edecek olan Kardemir Karabükspor bu maçın hazırlıklarına...

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Gaziantepspor'u konuk edecek olan Kardemir Karabükspor bu maçın hazırlıklarına başladı.
Medical Park Antalyaspor deplasmanından 2 - 1'lik mağlubiyetle eli boş dönen Kardemir Karabükspor'da Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Gaziantepspor maçında en büyük avnatajalarının kendi saha ve seyircisinin önünde oynamak olacağını söylerken oyuncular hırslı çalışmalarıyla dikkat çekti.
Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı. Bugün yapılan antrenmanda Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında ilk 11’de forma giyen futbolcular düz koşu yaparken, bu maçta forma şansı bulamayan futbolcular ise 5’e 2 top kapma, istasyon ve pas çalışması yaptı.
Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetimindeki antrenman çift kale maçla sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz