Kardemir Karabükspor'da, Trabzonspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında 18 Ağustos Cumartesi günü Trabzonspor ile sahsında karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında 18 Ağustos Cumartesi günü Trabzonspor ile sahsında karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde Çamlık Spor Tesisleri'nde yapılan antrenmana golcü oyuncu Shelton katılmazken, Ahmet İlhan ve Abdülaziz Demircan koşu yaptı.

Kırmızı-mavili futbolcular, antrenmanda kondisyon çalışmasının ardından tam sahada maç yaptı.

Teknik direktör Skibbe gazetecilere yaptığı açıklamada, sezonun ilk maçında Trabzonspor ile oynamalarının zorlu olacağını, ancak ligde kalıcı olduklarını ve mücadele edebildiklerini göstermek istediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Skibbe, lige iyi hazırlandıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Trabzonspor maçında çok gol pozisyonuna girerek galip gelmeye çalışacağız. Yaklaşık 7 haftalık bir hazırlık dönemi geçirdik. Lige iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Trabzonspor maçında galip gelmek için ne geriyorsa yapmak istiyoruz. Tıpkı geçen sezon olduğu gibi bu sezonda taraftarımızın takımın arkasında aynı güçle durmasını istiyorum. Hiçbir zaman bir işçi takımı olduğumuzu unutmayacağız. Bu nedenle sadece iyi futbol değil, iş yapmak için çok mücadele ve direnme olması gerekiyor."

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz