Kardemir Karabükspor'un yeni başkanı Nevzat Şahin oldu

Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor yeni başkanını belirledi. 2 senede bir yapılan olağan kongrede tekrar...

Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor yeni başkanını belirledi. 2 senede bir yapılan olağan kongrede tekrar aday olmayan Ferudun Tankut’un yerine eski yöneticilerden Nevzat Şahin başkanlığa seçildi. Ayrıca 13 kişilik yönetim kurulu üyeliği 11 kişiye düşürüldü.
Kardemir Karabükspor 2 yılda bir yaptığı olağan kongresini bugün Vali Nafiz Kayalı Gençlik merkezinde yapıldı. Divan başkanlığını eski yöneticilerden Taner Canyurt yaptı. 286 delege kongreye katıldı. Kurulların ibrası yapıldıktan sonra seçimlere geçildi. Tek liste ile girilen seçimlerde 260 geçerli oy alan Nevzat Şahin Kardemir Karabükspor’un yeni başkanı oldu. Nevzat Şahin geçtiğimiz dönem Mali Sekreter olarak görev yapıyordu.
Nevzat Şahin yaptığı konuşmada işlerinin çok zor olduğunu belirterek yapacakları tek şeyin çalışmak, çalışmak olduğu söyledi. Başkan Şahin, eski başkanında aralarında olmasını çok istediklerini de belirterek, şöyle konuştu:
''Keşke aramızda her şeyimizi borçlu olduğumuz eski başkanımızda aramızda olsa idi. Kendisine ve ailesine ömür boyu sağlık ve mutluluk diliyorum. İşimiz çok bunu biliyoruz. Sayın başkanımızdan aldığımız bayrağı daha üst sıralara taşımak için çok çalışacağız.
Önümüzdeki sezon da ilk hedefimiz bu yıl bitirdiğimiz yerde bitirmek. Bunu da ilk önce Cenabı Allah’ın ve daha sonra Kardemir A.Ş. ile Karabük halkının desteği ile başaracağız. Buradan taraftarımıza, Karabük halkına ve Ülkemize sesleniyorum. Her zaman desteğimizi arkamızda hissettiğimiz taraftarımıza sesleniyorum onları her zaman yanımızda görmek istiyoruz iyi ve kötü günde.
İyi günümde yanımda olan kişiye itibar etmem,hayatım boyunca 2 şeye önem verdim saygı ve yalan konuşmamaya, saygısızlığı ve yalan söyleyeni affetmem. Eğer bu şehirde yaşamak istiyorsak,huzurlu yaşamak istiyorsak Kardemir’imize sahip çıkalım bunu Karabük halkına söylüyorum.Ülkemize ise bizim başarımız ortada. Kuübümüzün başarılarını anlatmayacağım ama bu başarılarında göz ardı edilmemesini istemiyorum. Zor bir görev aldığımı da biliyorum.”
Daha sonra tebrikleri kabul eden Şahin ilk yönetim kurulu toplantısını yapmak için Kulüp binasına gitti.

Reklam
Reklam

ESKİ BAŞKAN TANKUT: GÖNÜL YORGUNLUĞU VAR DİNLENMEK İSTİYORUM
Öte yandan bir çok başarılı çalışmalara imza atan Kardemir Karabükspor’un eski başkanı Başkanı Ferudun Tankut ise gönül yorgunluğu olduğunu belirterek, dinlenmek istediğini söyledi.
Tankut, ''Hem gönül yorgunluğu hem de diğer yorgunluk var. Dinlenmek istiyorum. Spor aktif bir görevdir. Biraz da dinlenelim. Şunu hiç bir zaman unutulmamasını isterim. Kardemir Karabükspor’umuzun her zaman yanındayım. Üzerime herhangi bir görev düşerse hazırım. Kardemir Karabükspor a başarılar dilerim. Yeni yönetim aldığı çıtayı yükseltecektir, buna inanıyorum.” dedi.
Tankut 9 yıldır Kardemir Karabükspor'da başkanlık görevi yaparken, 2. ligden aldığı takımı ilk önce Bank Asya 1. Ligi'ne daha sonra da Süper Lig'e taşıdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz