Kardeş Aile-Kardeş Sınıf Projesi Meyvesini Vermeye Başladı

Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şubesi'ne bağlı Gebze İyilik Merkezi tarafından başlatılan Kardeş Aile-Kardeş Sınıf...

Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şubesi'ne bağlı Gebze İyilik Merkezi tarafından başlatılan Kardeş Aile-Kardeş Sınıf projesi meyvesini vermeye başladı. Kardeş sınıf öğrencileri, harçlıklarından topladıkları para ile kardeş ailenin ihtiyacı olan buzdolabını aileye teslim etti.

Özel Hafize Okan Çırağan Anadolu Lisesi öğrencileri, Gebze Beylikbağı'nda belirlenen kardeş aileye ikinci ziyaretini gerçekleştirdi. Daha önce aile ile tanışan Özel Hafize Okan Çırağan Anadolu Lisesi 9/B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri ve Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şubesi Gebze İyilik Merkezi yöneticisi Fikret Hastürk ile birlikte, aileyi ikinci kez ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Kardeş sınıf öğrencileri ile tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan Selime Erzurum, Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şubesi Gebze İyilik Merkezi'ne teşekkür etti. Yardıma muhtaç aileye aldıkları buzdolabını Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şubesi Gebze İyilik Merkezi yöneticisi Fikret Hastürk aracılığı ile teslim eden öğrenciler, kardeş aile ile uzun süre sohbet etti. Öğrencilere teşekkür eden Selime Erzurum, "Gençlerin bu yaklaşımı beni çok fazla memnun etti. Katkılarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum." dedi.

Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şubesi Gebze İyilik Merkezi yöneticisi Fikret Hastürk ise "Geleceğimiz olan nesillere böyle bir fırsat veren proje, ihtiyaç sahibi aileler ile gönüllü sınıflarımız arasında manevi bir bağ oluşturmaya devam ediyor. Yetişen nesillerimizin duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: