"Kardeş Aile" Projesi

Sağlık-Sen Kars Şubesi üyeleri, "Kardeş Aile" adlı proje kapsamında seçtikleri kardeş aileyle iftar yemeğinde biraraya geldi.

Sağlık-Sen Kars Şubesi üyeleri, "Kardeş Aile" adlı proje kapsamında seçtikleri kardeş aileyle iftar yemeğinde biraraya geldi. Subatan Mahallesin'deki bir aileye konuk olan Sağlık-Sen Şube Başkanı Hasan Yazıcı, kardeş aile iftar programlarının her geçen gün daha da büyüdüğünü belirtti. Programları sendika üyeleriyle gönüllülük esasına göre yaptıklarını anlatan "Kardeş aile projesi kapsamında yaklaşık 30 aile belirledik. Kendimize kardeş olan ailelerimizle iftarımızı açıyoruz. Allah'ın bize nasip ettiği nimetleri kardeşlerimizle paylaşıyoruz. Eğer kardeş aile projesini Kars'ın geneline yayabilirsek paylaşmanın hazzı ve mutluluğu şehrimizin bütününe yansıyacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: