Kardeş Aileler Kimse Yok Mu Pikniğinde Buluştu

Kimse Yok Mu Derneği Bursa Şubesi, ‘Kardeş Aile Projesi’ çerçevesinde düzenlediği piknikte ihtiyaç sahibi aileler...

Kimse Yok Mu Derneği Bursa Şubesi, ‘Kardeş Aile Projesi’ çerçevesinde düzenlediği piknikte ihtiyaç sahibi aileler ile kardeş aileleri bir araya getirdi.

Bursa Tuzaklı köyü piknik alanında gerçekleştirilen piknikte derneğin gönüllü üyeleri yıl içerisinde maddi manevi olarak yardımda bulundukları ihtiyaç sahibi aileler ile aynı ortamda eğlenme ve sohbet etme imkânı buldu. İhtiyaç sahibi aileler ile varlıklı aileler arasında köprü kurmak amacı ile oluşturulan Kardeş Aile Projesi kapsamında Kimse Yok Mu Bursa Şubesi tarafından gerçekleştirilen piknikte çocuklar gönüllerince eğlendi. Piknikte misafir ailelere gönüllüler tarafından yiyecek, içecek ve meyve ikram edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: