Kardeş Okula Yardım

Manisa’nın Kula ilçesinde Kenan Evren İlkokulu 2-C sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Yusuf Çınar önderliğinde...

Manisa’nın Kula ilçesinde Kenan Evren İlkokulu 2-C sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Yusuf Çınar önderliğinde başlattıkları kampanya ile kitap, kırtasiye ve giyecekten oluşan yardım malzemeleri topladı.

Kampanyaya veliler ve okul aile birliği de destek verdi. Öğrenciler topladıkları malzemeleri kardeş sınıfları olan Bebekli 75. Yıl İlkokulu 2. Sınıf öğrencilerine ulaştırılmak üzere sınıf öğretmenleri Yusuf Çınar ‘a teslim etti.

Toplanan malzemeler daha sonra Okul Müdürü Celal Harmandalı,okul-aile birliği başkanı Çiğdem Palanduz, Yönetim kurulu üyeleri Musa Sandallıoğlu,Leyla Sabah, Tuğba Bozkurt ve sınıf öğretmeni Yusuf Çınar tarafından Bebekli’ de Okul müdürü Cengiz Öztürk’e teslim edildi.

Reklam
Reklam

2/C sınıf öğretmeni Yusuf Çınar, "Böyle bir kampanya düzenlemedeki amacımız israfı önleme,yardımlaşma duygusunu geliştirme ve yeni arkadaşlıklar kurarak sevgi ve saygı tesis etmektir. Katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Konuyla ilgili konuşan Okul aile birliği başkanı Çiğdem Palanduz “2/ C sınıfı olarak çocuklarımızın sosyal paylaşımlarını arttırabilmeleri, kardeşlik duygularını geliştirmeleri amacıyla “Kardeş Sınıf” projesi uygulamasına katkıda bulunmak istemeleri bizi çok sevindirdi. Öğrencilerimizin kampanya kapsamında topladıkları eşyaları sınıf öğretmenimiz Yusuf bey başta olmak üzere okul müdürümüz ve aile birliği yönetimimiz ile birlikte Bebekli 75 yıl ilköğretim okulu idaresine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi karşılayan Başta kardeş sınıf öğretmeni Muharrem Başkurt olmak üzere Bebekli 75 yıl ilköğretim okulu idaresine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kenan Evren İlkokulu Müdürü Celal Harmandalı böyle bir kampanya başlattıklarından dolayı 2-C sınıfı öğretmen ve öğrencileri ile velilere teşekkür etti. Bebekli 75. Yıl ilkokulu müdürü Cengiz Öztürk de kampanyadan dolayı Kenan Evren İlkokulu öğretmen, öğrenci ve velilerine teşekkürlerini sunduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz