Kardeş Şehirlerden Gelen Çocuklardan Başkan Sipahioğlu'na Özel Gösteri

Alanya Belediyesi kardeş şehir 5 ülkeden 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı için gelen çocuklar...

Alanya Belediyesi kardeş şehir 5 ülkeden 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı için gelen çocuklar Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'na özel gösteri yaptı.
Litvanya'nın Trakai, Letonya'nın Talsi, Avusturya'nın Schwechat, Polonya'nın Wodzislaw, Finlandiya'nın Rovaniemi kentleri Alanya Belediyesi'nin kardeş şehirleri. Bu 5 ülkeden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gelen çocuklar başkan Sipahioğlu'nu ziyaret etti. Belediye Meclis Salonunda kabul edilen çocuklara başkan Sipahioğlu hediyeler dağıttı. Hediyeleri alan çocuklar başkan Sipahioğlu'na burada kendi ülekelerine has özel gösterilerde bulundu. Ziyaret ve gösteri ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Sipahioğlu, Alanya'nın çok farklı kültürlere ve insanlara ev sahipliği yapan bir kent olduğunu söyledi. Başkan Sipahioğlu, "Bayramlarımızı sadece yerel ve ulusal anlamda değil, bu farkındalığımızı ve farklılığımızı, neşemizi ve zenginliğimizi bu vesile ile dünya ile paylaşma imkanına sahip oluyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Kardeş şehirlerden gelen çocukların Alanya'daki çeşitli okulları gezerek diyalog kurduğunu ifade eden başkan Sipahioğlu, öğrencilerin gösterilerini beğendiğini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: