Kardeş Şehrin Konukları Eskişehir’de

Odunpazarı Belediyesi’nin girişimcileri ile Eskişehir ile kardeş şehir olan Bulgaristan’ın Razgrat kentinden gelen heyet, Odunpazarı...

Odunpazarı Belediyesi’nin girişimcileri ile Eskişehir ile kardeş şehir olan Bulgaristan’ın Razgrat kentinden gelen heyet, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı’yı ziyaret etti.

Odunpazarı Belediyesi Meclis salonunda gerçekleşen programda, kardeş şehirden gelen konukları ile yakından ilgilenen ve konuklarına Odunpazarı ve Eskişehir hakkında bilgi veren Başkan Sakallı, düzenlenen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyük ilgi ile takip edilen konuşmasında kardeş şehir çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade eden Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Razgrat’ın gerek kültürel gerekse tarihi özellikleri bakımından Odunpazarı ile büyük bir benzerlik taşıdığını belirterek, iki şehir arasında kültürel, sosyal ve ekonomik alanda kardeşlik köprüleri kurmak için çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Düzenlenen ziyarette yaptığı konuşmada Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı’ya Razgrat halkının selamlarını ileten heyet başkanı Razgrat Bölge Müftüsü Mehmet Ala, Odunpazarı’nda olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Odunpazarı Belediyesinin ev sahipliğinde Eskişehir’de bir dizi ziyaret ve incelemede bulunacaklarını belirten Ala, amaçlarının rol model olarak gördükleri Odunpazarı ve Eskişehir’i, Razgrat halkına en iyi şekilde aktarmak olduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: