"Kardeşime İftara Gidiyorum" Programı

SİİRT (AA) - Siirt AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı, Kayseri'de AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığınca düzenlenen, "Kardeşime İftara Gidiyorum"

Siirt AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı, Kayseri'de AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığınca düzenlenen, "Kardeşime İftara Gidiyorum" programına katıldı.İl Kadın Kolları Teşkilatı Başkanı Nurten Temiz, yaptığı açıklamada, "Kardeşime İftara Gidiyorum" programına katılmak için Kayseri'ye gittiklerini söyledi.Teşkilat olarak Kayseri'de son derece iyi ağırlandıklarını anlatan Temiz, şöyle dedi:"Adeta yıllardır birbirine hasret olan kardeşler gibiydik. Bize güzel bir ev sahipliği yaptılar. Bu gezi bile aslında hepimizin bir ve beraber olduğunu, kardeş olduğunu gösterdi. Kayserili kardeşlerimizle iftar yapmanın mutluluğunu yaşadık. Ayrıca bu güzel ildeki tarihi ve kültürel mekanları ziyaret etme fırsatı bulduk. Unutulmayacak anılarla Siirt'e döndük. Teşkilatımız adına Kayserili kardeşlerime teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: