Kardeşinin Kimliği Ile Suç Işledi

Uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiasıyla tutuklanan bir kişinin, ikiz kardeşinin kimliği ile suç işlediği ortaya...

Uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiasıyla tutuklanan bir kişinin, ikiz kardeşinin kimliği ile suç işlediği ortaya çıktı.

Trabzon’un Of ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiası ile bir kişi gözaltına alındı. Üzerinden S.U. adına düzenlenmiş kimlik çıkan şüpheli, çıkartıldığı mahkeme tarafından uyuşturucu madde ticareti yapmaktan tutuklanarak Trabzon Bahçecik E Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu. Ancak güvenlik güçlerinin bir süre sonra alınan bir duyum üzerine yapılan yüzleştirme üzerine S.U. kimlik bilgileri ile cezaevine konulan kişinin F.U. olduğu anlaşıldı. F.U.’nun ikiz kardeşi S.U.’nun kimliği ile suç işlediği anlaşılan olayla ilgili gerekli düzeltme Of Sulh Ceza Mahkemesi’nce yapıldı.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: