Kardeşiz dediler, birlikte öldüler

İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 genç kız hayatlarını kaybetti.

İZMİR (İHA) - İzmir'in Konak ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında ölen 2 genç kız arkadaşın ölmeden 3 gün önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta aynı kazada öleceklerini tahmin edercesine yazdıkları yazıları tüm sevenlerini yasa boğdu.

[

](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/3-gun-once-kardeslik-mesaji-verdiler-ayni-kazada-olduler/6492/167845/)

[

](http://video.mynet.com/habervideo/Hem-alkollu-hem-ehliyetsiz/956851)

Reklam
Reklam

Pınar Sinem Karabolat'ın Tuğçe Süt'ün profiline yazdığı yazı ve mesajlaşmaları arkadaşlarını hüzünlendirdi. Pınar Sinem Karabolat'ın, "Kardeş demek hayat demektir. Kimi zaman aldığın nefeste diyebilmek. Kimi zaman üzüldüğün anda karşında bulabilmek. Hiçbir zaman sevgili kardeş gibi olamaz. Kardeşin aşkı sevgiliden çoktur. Sevgili terk eder, kardeş yanında baki kalır. Sevgili emreder, kardeş teselli eder. Kardeş sevgiliden çok sever" yazısı üzerine Tuğçe Süt'ün, "Birtanem seni çok seviyorum. Canımdan da ötesin. Yaşam pınarımsın, Tek kardeşimsin" yazmasının ardından Pınar, Sinem Karabolat'ın ise, "Sevgili nasıl terk etmez ya, bugün var yarın yok, ama ben daimim. Sen de benim tek kardeşimsin birtanem" yazılanlardan 3 gün sonra aynı arabada can verdiler.

İki arkadaşın da profillerine arkadaşlarından hüzünlü mesajlar yayınlandığı görüldü.

Edinilen bilgiye göre olay gece saat 03.00 sıralarında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nın Güzelyalı Semti yakınlarında meydana geldi. Ege Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Cilt Bakımı ve Güzellik sınıfında okuyan Tuğçe Süt (20) kendisine ait 35 AN 0197 plakalı otomobili ile Balçova'dan Konak yönüne doğru giderken, direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Reklam
Reklam

Kontrolden çıkan araç savrularak yol ortasındaki refüjde bulunan palmiye ağacına çarptı. Kazada sürücü koltuğunda oturan Tuğçe Süt ağır yaralanırken, arkadaşı Pınar Sinem Karabolat (21) ise araçta sıkıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Tuğçe Süt'e müdahale ederken, sıkıştığı yerden AKS 110 ekipleri tarafından kurtarılan Pınar Sinem Karabolat'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücü Tuğçe Süt ise olay yerine gelen ambulans ile 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne götürülürken, yolda can verdi.

Ege Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrenim gören Tuğçe Süt ile Pınar Sinem Karabolat'ın aynı bölümde okudukları öğrenilirken, polis tarafından otomobil içerisinde yapılan incelemede araç içinde bir adet bira şişesi bulundu. Yapılan araştırmada ise sürücü Tuğçe Süt'ün alkollü araç kullanmak suçundan dolayı ehliyetine 6 ay süre ile el konduğu ve ehliyetsiz olarak direksiyon başına geçtiği belirlendi.

Anahtar Kelimeler: