Kardeşlerin miras kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir'in Torbalı ilçesinde üç kardeş arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı....

İzmir'in Torbalı ilçesinde üç kardeş arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. İddiaya göre Metropolis Caddesi'ndeki bir evde, üç kardeş arasında miras anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı. Hasan Ö. (56), Adnan Ö. (53) ve Gülnur Ö. (41) arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Mutfaktan ekmek bıçağını alan Adnan Ö.'nün, ağabeyi Hasan Ö. ile kızkardeşi Gülnur Ö.'yü yaraladığı iddia edildi. Kavgayı duyan komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen cankurtaranla Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Ö., kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bir kamu kurumunda memur olarak çalıştığı öğrenilen Gülnur Ö. ise aynı hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Olaydan sonra kaçan zanlı Adnan Ö., bir süre sonra Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. Aralarında miras anlaşmazlığı sebebiyle tartışma çıktığı iddia edilen kişilerin, yedi kardeş olduğu öğrenildi. Kavgaya yol açtığı söylenen malların ise babalarından kalan arsa ve evler olduğu öne sürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Zanlı Adnan Ö.'nün, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz