Kardeşlik Pikniği Düzenlendi

Antalya İl Müftülüğü, Fahriye Hatun Kız Kur’an Kursu ve Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi ile Ekşili...

Antalya İl Müftülüğü, Fahriye Hatun Kız Kur’an Kursu ve Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi ile Ekşili Göleti’nde kardeşlik pikniği düzenledi. Sponsorluğunu Kepez Belediyesi’nin üstlendiği organizasyona Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi çocukları ile Kur'an Kursu talebeleri, yöneticiler ve eğitmenleri refakatinde pikniğe katıldı.

Çocuk Sitesi'nde derslere giren il vaizelerinden Gülhan Seda, "Hem Çocuk Sitesi'nde bulunan çocuklarımız ve hem de Fahriye Hatun Kursu'ndaki öğrencilerimiz için 'Tebdil-i Mekanda Ferahlık Vardır' ve Peygamberimizin 'Seyahat edin sıhhat bulun' prensibi doğrultusunda hem dinlenmek hem de kış mevsiminin güzelliklerini temaşa etmek, ülkemizin tabii güzelliklerini görmek, zihin dünyalarına büyük bir rahatlık ve dinamizm kazandırmak amacıyla bu geziyi düzenledik." dedi.

Reklam
Reklam

Piknikte çocuklarla birlikte çeşitli oyunlar oynandı, ayrıca birlikte çevre temizliği yapıldı. Kur’an kursu öğrencileri ve sitede barınan çocuklar arasında manevi kardeşlik tesis edildi. Bu vesileyle çocuklar birbirleriyle tanıştı ve kardeşliklerinin devamı hususunda iyi dileklerle ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz