Kargı Kaymakamı Tolga Ersöz’e Veda Yemeği

Iğdır’ın Aralık ilçesine atanan Çorum’un Kargı İlçe Kaymakamı Tolga Kamil Ersöz'ün onuruna veda yemeği düzenlendi.Su...

Iğdır’ın Aralık ilçesine atanan Çorum’un Kargı İlçe Kaymakamı Tolga Kamil Ersöz'ün onuruna veda yemeği düzenlendi.

Su dünyasında verilen yemeğe Kargı Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Akpınar, daire müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kaymakamlık çalışanları katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Kaymakam Tolga Kamil Ersöz, Yaklaşık 1.5 yıldır görev yaptığı Kargı’nın ilk görev yeri olduğunu belirterek, Kargı ve Kargı halkını hiçbir zaman unutmayacağını söyledi.

Kargı’nın Türkiye’nin en şanslı ilçelerinden birisi olduğunu dile getiren Ersöz, "Kaymakamlıktan, belediyesine toplumun bütün kesimleri birbiriyle uyumlu çalışıyor. Çalışkan, fedakar ve cefakar insanlara sahip bir ilçemiz. Burada göreve başladığım için kendimi şanslı görüyorum. Bu güzel topluluğu unutmayacağım, hakkınızı helal edin” dedi.

Reklam
Reklam

Kargı Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Akpınar ise, Kaymakam Ersöz’e ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Ersöz’ün azimliliği, kararlığı ve çalışkanlığı ile ilçe halkının takdirini topladığını dile getiren Akpınar, "Gönül ister ki ilçemizden ayrılmasın. Ben şahsım ve halkım adına Kargı için yapmış olduğu tüm hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Yolu açık olsun. Yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: