Kargı'da 6 Aileye 12 Adet Büyükbaş Hayvan Dağıtıldı

Çorum'un Kargı ilçesinde İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı...

Çorum'un Kargı ilçesinde İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hayata geçirilen süt sığırcılığı projesi kapsamında 6 aileye büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Çukuraluç köyünde gerçekleştirilen dağıtım törenine İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Özen, müdürlük çalışanları ve köylüler katıldı.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Özen, Kargı'da geçtiğimiz yıllarda başlattıkları proje kapsamında 6 aileye toplam 12 tane montofon cinsi büyükbaş hayvan dağıttıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Projenin 92 bin TL'ye mal olduğunu açıklayan Özen, projenin bölgede hayvancılık ve süt üretiminin gelişmesinde etkili olacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz