'Karıma o... dedin yumruklarım'

Fransa bu telefon diyaloğunu konuşuyor...

Fransa bu telefon diyaloğunu konuşuyor: Cumhurbaşkanı Sarkozy: "Suratını yumruklamalıyım. Karıma (Carla Bruni) o..... dedin, sen göreceksin!" Le Point politika editörü: "Beni tehdit mi ediyorsun?" Ve Carla (telefonu alarak): "Affet onu. Beni çok seviyor..."

'Karıma o... dedin yumruklarım'
Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin eşi Carla Bruni'nin "erkek avcısı" olduğunu yazan derginin politika editörünü telefonla arayıp "Senin suratını yumruklamam lazım" deyip tehdit ettiği ortaya çıktı.

Nicolas Sarkozy'nin Le Point Dergisi'nde çıkan bir haberi okuduktan sonra kendini kaybettiği ortaya çıktı. Le Point Dergisi'nin Politika Editörü Franz-Olivier Giesbert, Ocak 2008 yılında yaşadığı olayı "M. Le President" isimli kitabında anlattı. Giesbert'in kitabında anlattığı anıya göre Sarkozy, kendisine nikah öncesi önerilerde bulunan Le Point dergisinin haberindeki "Yeni eşiniz bir erkek avcısı, onu oğullarınız, ABD Başkanı Barack Obama veya başka bir yakışıklı adamla tanıştırmayın" cümlesini okuduktan sonra telefona sarılmış.

[**

CARLA BRUNI (FOTO GALERİ)**](http://birbak.mynet.com/galeri/carla-bruni/2332/141659)

'SENİ YUMRUKLAMAM GEREKİYOR
Sarkozy ve gazeteci arasındaki diyalog şöyle devam ediyor:

NS: Sizden bir özür mektubu istiyorum.
FOG: Hata yok. Neden özür dilenmesi gerektiğini anlamıyorum.
NS: Bunu nasıl söylersin. Suratını yumruklamalıyım.
FOG: Beni cezalandırmakla mı tehdit ediyorsunuz?
NS: Hakediyorsun. Ben senin karın için o..... deseydim, herkesle yattığı hatta çocuğunla bile yatmak istediğini söyleseydim çıldırırdın.
FOG: Senden önce yaşadıkları için Carla'ya o..... diyemeyiz. Aynısı benim karım için de geçerli. Bunun için çok yaşlıyız.
NS: Karıma o..... dedikten sonra bu işten kolay sıyrılamayacaksın. Sana yapacaklarımı göreceksin.

******************[****MAGAZİN BİRBAK'I FACEBOOK'TAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN...**](http://www.facebook.com/pages/Magazin-Birbak/162650420431413)********************

VE CARLA TELEFONU ALIR
Carla Bruni: Affet onu. Fakat Nicolas bana çok aşık, anlıyor musun, birilerinin benim hakkımda böyle konuşmasına dayanamıyor...