“karımla Evleniyorum” Adlı Tiyatro Eşme’de İlgiyle İzlendi

Uşak’ın Eşme ilçesinde sahnelenen, Adana Devlet Tiyatrosu yapımı "Karımla evleniyorum adlı tiyatro oyunu sanatseverlerin beğenisini...

Uşak’ın Eşme ilçesinde sahnelenen, Adana Devlet Tiyatrosu yapımı "Karımla evleniyorum adlı tiyatro oyunu sanatseverlerin beğenisini kazandı.

Belediye Düğün Salonu’nda sahnelenen tiyatro oyununa vatandaşların yanı sıra Kaymakam Türker Çağatay Halim ve ilçe protokolü de ilgi gösterdi. Yönetmenliğini Ali Hürol’un yaptığı iki perdelik oyunda sahne alan Adana Devlet Tiyatrosu sanatçıları Gökhan Doğan, Burçin Börü, Deniz Gökçe Kayhan, Murat Aslan, Murat Özben ve Özlem Buluttekin izleyicilerden alkış aldı. Ephraim Kishon’un kaleme aldığı “Karımla Evleniyorum” oyunu; 25 yıl boyunca evlilikleri üzerine düşünmemiş olan Daniel ile Ella çifti, kızlarının tutucu bir yahudi ailenin oğlu olan Robert’le evliliğe hazırlanması üzerine resmi nikahlarının olmadığını fark etmeleri ile başlıyor.

Reklam
Reklam

Gösteri sonrası izleyiciler tiyatrocuları ayakta alkışlarken İlçe Kaymakamı Türker Çağatay Halim, yönetmen ve oyunculara teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: