Karın Ağrısı İle Gitti, Karnından 2.5 Kg’lık Kitle Çıktı

Manisa’nın Alaşehir ilçesine bağlı Örencik Köyü’nde yaşayan Hasibe Kalbur (50), karnındaki ağrı ve şişlik nedeniyle...

Manisa’nın Alaşehir ilçesine bağlı Örencik Köyü’nde yaşayan Hasibe Kalbur (50), karnındaki ağrı ve şişlik nedeniyle Salihli’de özel bir hastaneye başvurdu. Hastanede yapılan tahlil ve tetkiklerin ardından karnında kitle olduğu tespit edildi. Ameliyata alınan kadının karnından 2 kilo 500 gram ağırlığında kitle (miyom) çıkartıldı.

Özel Salihli Hastanesi’nde ameliyatı gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Aytaç İmren, ameliyat sonrası yaptığı açıklamada, “Hastamız karın ağrısı ve şişliği nedeniyle hastanemize başvurdu. Yapılan muayenenin ardından karındaki şişliğin büyük bir rahim kaynaklı kitle olduğu anlaşıldı. Başarılı bir ameliyat sonucunda 2 kilo 500 gram ağırlığındaki kitleyi çıkarttık. İncelenmek üzere patolojiye gönderdik” dedi.

Reklam
Reklam

Hasibe Kalbur ise, doktoruna teşekkür ederek, '"Allah’ıma çok şükür sağlığıma kavuştum. Bugüne kadar karnımdaki bu kitle yüzünden dayanılmaz ağrılar çekmiştim. Artık çok iyiyim, hiçbir ağrım ve sızım kalmadı. Karnımdan bu denli büyüklükte bir kitle çıkacağı aklımın ucundan bile geçmezdi” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: