Karısını, çocuklarının gözleri önünde öldürdü

Kocaeli’de 4 yıl önce boşandığı karısını 17 yerinden bıçaklayarak öldüren İsmail Ş.’nin cinayeti çocuklarının gözleri önünde işlediği öğrenildi.

Kocaeli’de 4 yıl önce boşandığı karısını 17 yerinden bıçaklayarak öldüren İsmail Ş.’nin cinayeti çocuklarının gözleri önünde işlediği öğrenildi.

İnci Sezer'den boşanan İsmail Ş., eski karısıyla konuşmak için Tavşantepe Mahallesi, Okşan Sokak'taki evine geldi. Bir süre konuşan eski çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine İsmail Ş., eski karısını 17 yerinden bıçakladı. Olay yerine çağrılan ambulans ile Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sezer, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İsmail Ş., olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İsmail Ş.’nin polisteki ifadesinde, İnci Sezer’le konuşmak için eve gittiğini belirterek, “Tekrar görüşmek için geçtiğimiz Cuma günü İnci’yi telefonla aradım. Beni arayacağını söyledi ancak geri dönmedi. Ben de eve gittim. Kapıyı açmadı. Ben de ‘camdan konuşalım’ dedim. Konuşmaya başladıktan sonra tartıştık. Bu esnada camı kırarak içeriye girdim. İnci’nin elinde kendini savunmak için bıçak vardı. Ben de elinden bıçağı alarak 17 yerinden bıçakladım. Çocuklarım bu esnada evin önünde oynuyorlardı. Bize, ‘yapmayın’ dediklerini duydum.” dediği öğrenildi.

Reklam
Reklam

İsmail Ş. polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan, Bu arada 4 çocuk annesi İnci Sezer'in cenazesinin ikindi vakti Kandıra ilçesinin Sucuali köyünde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz