Karısını kurşun yağmuruna tuttu

ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde eşini boşanmaktan vazgeçiremeyen öfkeli koca, 3 çocuğunun gözü önünde karısını kurşun yağmuruna tuttu.

Edinilen bilgiye göre, Ereğli İlçesi Sarıkorkmaz Mahallesi Okul Sokak'ta sabah saatlerinde meydana gelen olayda, aralarında şiddetli geçimsizlik bulunan 8 yıllık evli Ayfer Danışmaz (23) ve Şuayip Danışmaz (28) çifti boşanmak için 3 sene önce mahkemeye başvurdu. Bugün son duruşması olan mahkemeden önce eşini boşanmaktan vazgeçirmek için dün gece Ayfer Danışmaz'ın kaldığı eve giden Şuayip Danışmaz, eşini ikna etmeye çalıştı, ancak bunda başarılı olamadı. Sabah saatlerinde tartışma yeniden alevlenince Şuayip Danışmaz, silahını çıkararak Ayfer Danışmaz'ın üzerine kurşun yağdırdı.

Reklam
Reklam

Yaşları 3 ila 7 arasında değişen 3 çocuğunun gözleri önünde eşini öldüren Şuayip Danışmaz, olaydan sonra kayıplara karıştı. Çocukların haber vermesi ile olay ortaya çıkarken, genç kadının yakınları sinir krizi geçirdi.

Savcının olay yeri incelemesinden sonra Ayfer Danışmaz'ın cesedi otopsi için Ereğli SSK Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, kaçan Şuayip Danışmaz'ı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.