Karısını Öldüren Sanığa 20 Yıl Hapis

Kayseri'de kendisini aldattığı için karısını bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan kişi, 20 yıl hapis cezasına mahkum oldu.

Kayseri'de kendisini aldattığı için karısını bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan kişi, 20 yıl hapis cezasına mahkum oldu.

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, sanık Adem Yıldız (30) ve avukatı Mehmet Ali Ada ile öldürülen Nadiyne Yıldız'ın (26) babası Rafet Aslan ve avukatı Bekir Sıddık Gün hazır bulundu.

Adem Yıldız, savunmasında, mobilya fabrikasında işçi olarak çalıştığını, boşanma aşamasına geldiği eşini, iş arkadaşıyla aldattığı için öldürdüğünü anlattı.

Cep telefonuna, eşini aldatan kişi tarafından sürekli mesaj geldiğini belirten Yıldız, "Eşimi çok kez uyarmama rağmen beni dikkate almadı. Olay günü eşim hakaret dolu sözler söyleyip, beni tahrik etti. Çok sinirlendiğim için karımı öldürdüm. Cinayeti ağır tahrik altında işledim. Pişmanım" dedi.

Reklam
Reklam

Mahkeme heyeti, Yıldız'a, ağır tahrik altında eşini bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle 20 yıl hapis cezası vererek, duruşmayı bitirdi.

Melikgazi ilçesi Hürriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi Fatih Apartmanı'nda 4 ay önce yaşanan olayda Adem Yıldız, eşi Nadiyne Yıldız'ı 10 yerinden bıçıklayarak öldürmüştü.

Muhabir: Sercan Küçükşahin / Mustafa Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: