Kariyer Günleri Etkinlikleri

Medical Park Samsun Hastanesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Yüksek Okulu’nda kariyer günleri etkinliği düzenledi.Etkinliğe...

Medical Park Samsun Hastanesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Yüksek Okulu’nda kariyer günleri etkinliği düzenledi.

Etkinliğe hemşirelik, ebelik ve diyetisyenlik bölümü öğrencileri katıldı. Medical Park Samsun Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Emel Irmak, Hemşirelik Hizmetleri Müdür Yardımcısı Hatice Bulut ve Diyetisyen Mine Özkazanç etkinliğe konuşmacı olarak katıldı.

Medical Park Samsun Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Emel Irmak, Medical Park Hastaneler Grubu’nun tanıtımı ve Haziran ayında mezun olacak diyetisyen, ebe ve hemşire adaylarının kariyer hayatının başlangıcında ihtiyacı olan “Yeni mezunlar için İş Başvurusu ve Dikkat edilecek hususlar” konusunda sunum yaptı. Sağlık sektöründe Medical Park’ın yeri hakkında detaylı bilgiler veren Emel Irmak, Medical Park Hastaneler Grubu’nun çalışma koşulları, sunduğu burs ve diğer imkanlar hakkında öğrencilere bilgilendirdi.

Reklam
Reklam

Hemşirelik konusunda deneyimler ve Çalışan Güvenliği hakkında bilgilendirme yapan Hemşirelik Hizmetleri Müdür Yardımcısı Hatice Bulut, hemşire adaylarına Medical Park Hastaneler Grubu’nun hemşirelik hizmetleri süreci konusunda da bilgi verdi.

Medical Park Samsun Hastanesi Diyetisyenlerinden Mine Özkazanç, “Medical Park Samsun Hastanesi Beslenme ve Diyetisyenlik Bölümü” hakkında sunum yaptı. Özkazanç, “Yeni mezun olan arkadaşların hepsine meslek hayatında başarılar dilerim” dedi.

Öğrenciler Medical Park Hastaneler Grubu’nun staj ve iş başvurusu konusunda yoğun ilgi gösterdi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Sağlık Yüksek Okulu yöneticileri Medical Park Samsun Hastanesi ile düzenlenen kariyer günlerinin öğrencilerin gelişimine katkı sağladığını söyleyerek, etkinlik için teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: