Karlar Altında İstanbul Gecesi...

Uzay KESMEN/ İSTANBUL, (DHA)  SALI gününden beri kara teslim olan İstanbul’da birçok vatandaş zor anlar yaşarken, bazı vatandaşlar ise gece

Uzay KESMEN/ İSTANBUL, (DHA) SALI gününden beri kara teslim olan İstanbul’da birçok vatandaş zor anlar yaşarken, bazı vatandaşlar ise gece saatlerinde Galata Köprüsü üzerinde balık tutmanın keyfini sürdü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM’un uyarılarının ardından, İstanbul’da Salı sabahı başlayan ve aralıklarla etkisini gösteren kar yağışı, bu gece saatlerinde de devam etti. Günlerdir kar yağışı nedeniyle birçok vatandaş zor anlar yaşarken, Karaköy’le Eminönü’nü birleştiren tarihi Galata Köprüsü üzerindeki balıkçılar, etkili olan kar yağışı ve soğuk havaya aldırış etmeden balık tutmaya devam etti. Soğuk havadan yaktıkları ateş ile korunan balıkçılar, gece boyunca Marmara denizine olta sallayarak balık tuttu.

Reklam
Reklam

BALIK TUTMAK İÇİN OLTA SALLARKEN, MARTI YAKALADI

Karınlarını doyurmak isteyen iki martı ise tarihi Galata Köprüsü üzerinde balık tutmaya çalışan bir balıkçının oltasına takıldı. Bunun üzerine hemen oltasını sarmaya başlayan balıkçı, yakaladığı iki martıyı oltadan kurtararak özgürlüğüne kavuşturdu.

Günlerdir etkili olan kar yağışı nedeniyle beyaza bürünen Beyoğlu, İstiklal Caddesi’nde ise bazı vatandaşlar yürümekte güçlük çekti.

(FOTOĞRAF)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: