Karlıova'daki Mayın Patlaması

Bingöl-Erzurum karayolunda teröristlerce düzenlenen mayınlı saldırıda şehit olan polis memuru Şeymus Karakut'un taziyesine giden BDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan ve

Bingöl-Erzurum karayolunda teröristlerce düzenlenen mayınlı saldırıda şehit olan polis memuru Şeymus Karakut'un taziyesine giden BDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan ve bir grup BDP'li aileye baş sağlığı diledi.

Sur Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamasına göre, teröristlerce düzenlenen mayınlı saldırıda şehit düşen polis memuru Karakut'un Sur ilçesindeki taziyesine BDP Milletvekili Aydoğan, Sur BDP ilçe teşkilatı, Sur Belediyesi Başkan Vekili Nakşi Sayar, Din Adamları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DİAY-DER) Başkanı Zahit Çiftkuran ve Sur Belediyesi meclis üyeleri gitti.

Reklam
Reklam

Kuranı Kerim'in okunduğu taziyede, Aydoğan, şehit Karakut'un ailesine baş sağlığı diledi.

Aileye sabır dileyen Aydoğan, acılarını yürekten paylaştığını belirterek, "Hiçbirimiz evlatlarımızın bu şekilde yaşamlarını yitirmelerini istemeyiz. Ama çatışmalar yaşanıyor ve çatışmalar sonucunda da hem Kürt halkının mücadelesi içindeki evlatları hem de farklı biçimde insanlarımız yaşamlarını yitiriyorlar" dedi.

Muhabir: Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: